Citiraj:
Originally posted by Costa
Opera je cist' OK ali ona je komercijalna, a ja nemam love no i da imam radije bi je potrosio na pivu ili tak nekaj
|
Buahaha ja nisam platio Opru(Vinfli(neznam kak se piše)) a nema reklama neznam kako je to moguće.Ja sam isprobo SVE Browsere
i poredak glasi 1.Opera(najljepša,najbrža ma sve,mana je što dolazi s reklamentima ali i to se sredi)
Number Cvaj:Mozzzzilllla(sve to što ima Opra samo mal je ružnija i ima shjebanije kontrole ali je besplatna)
3: IE Školjke(od dva zla biraj manje) ima ih doista dobrih ali to nije to
.
.
.
.
ZADNJE:IE prvak otraga narafno,smeće neviđeno nemoš otvorit 4 prozora a da ti cijela traka s alatima(po Hrvaškom) nije zblokirana i nekoristiva(ah ti pridjevi

)dalje pun je rupa što iskusih na vlastitom Skinu(č:Koži,za one koji su školi učili samo Švabski i češljali se kao Hitler)zatim nema pop up blokera tako da kad otvoriš primjerice 4 pendžera(č:Prozor)(Hint-cijela Alatna traka je opet sjebana)prozora na njih 4 otvori se još pedeset i treba vremena da ti to sve pozatvaraš
Zaključak:IE je smeće i ja ga mrzim iz dna duše,proklet bio dan kad je izmišljen pazi sad "Internet" Explorer