Eto ja sam bio uzeo tu plocu jer kad sam uzimo X38 ploce to je bila jedina koju sam mogo nac u Zg. I mogu ti reci da sam se jako iznenadio koliko dobro radi. I ja sam citao da nekad radi sitne probleme, ali ja nisam imao nikakvih problema.
Jedino sto mi je bila zamjerka, morao sam odsarafit 4-5 sarafa i zamjeniti ih jer sam morao micat "back plate" da bi mogo montirat HS. Ali ne brini, te sarafe se dobije tako da je to ćas posla, mozda 2-3 min.
Prvo sto sam napravio, promjenio sam bios. Reda radi.

Jedino koliko znam nije bas kompatibilna s CRUCIAL Ballistix ramima i to joj je jedina mana inace po svemu drugome dao bih joj 5/5.
Sto ce tice samog OC definitivno najbolje opcije i preglednos na koje sam do sad naišo, stabilnost odlična.
Da podrzava CF 2 x16 i dobro su razmješteni tako da je protok zraka odličan i ima mjesta za npr. utaknut zasebnu zvucnu ili tako nesto bez da graficka smeta ili sl.. I bez bada podrzava sve buduce 45nm procesore.

Uglavnom ja bi ju definitvno preporucio, ne zato sto ju ja imam

, nego sto eto ploca savrseno radi, pipeovi obavljaju odlican posao, i pod velikim opterecenjam OC-a. Uspio sam nagurat Q6600 na 3.8 i bez problema je bilo stabilno.
Sve u svemu maticna je mrak i da opet biram bez razmisljanja bi opet uzeo istu. I ima jos brdu sitnica koje je cine genijalnom maticnom, ali necu to sad tu tupit. Tu bacis pogled za sve te sitnice
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2665
EDIT:
NEO Sorry kaj smo ti ukrali post, eto pivkan da se ne ljutis