Citiraj:
Autor yedwy
Drugo mislim da nisi složio posebno tiši stroj od mojega (izuzimam sad 8800GT jer ona za sadd ima stock ali nema veze) iako ja nisam posebno izoliraqo rupe a reći ću ti i zašto - 1000RPMa CPU coolera, vidiš moj je 0 RPM... 
|
Gle, ti imaš cooler od 300 kn, moj je mene koštao 50
Uglavnom možda sam s ovom spužvom stekao dojam da želim skroz utišat komp, ali ne, to nije tako. Spužvu sam stavio da ga utišam, al i da lipše izgleda. Da mi ga je bija cilj skroz utišat sigurno bi se to dalo bolje izvest, al bi me i koštalo, a to mi nije bila namjera
Uglavnon glede Freezera, vjeruvao ili ne ne čuje se. Čuju se diskovi malo i protok prednjeg ventilatora i to sve po noći u apsolutnoj tišini na metar udaljenosti od kućišta. S obzirom na prije bolje je 300%, a budućnost šta donese
Citiraj:
Autor bozzomfeeder
Lol pa koliko spužve.Nije li ti sad malo otežan pristup kabelima i ostalim stvarima kad si sve to sad sproveo i zatvorio? 
|
Nije mi otežan pristup ničem. Kablovima više smeta matična ispod kojeg je 80% svih kablova, nego spužva. A i spužva se ukloni (i vrati) vrlo lako jer je zaljepljena dvostranom trakom
@
bozzomfeeder, elvis again, fala.
gong_2 pročitaj šta san napisa, piše za spužvu, čak je i link