Citiraj:
Autor tomifish2002
to su možda tvoji problemi. a vi tu lajete kao da je svima tako i kao da su drugi operateri bogom dani i bez greške . pogledao sam na onom drugom forumu di ekipa pljuje po mihacu i to s razlogom. ako si tako zahtjevan daj onda više odhebi s amisa i pređi na t-com. gdje je problem? imaju u t-comu puno skladište kišobrana koje čeka samo tebe i mihaca. a ako misliš da češ onda imati boji ping (  ) i bolje uvjete u ugovoru (  ) i imat bolji bandwith (  ) onda hahahahaha....
|
oprosti, al sto je tu lose ako covjek trazi svoja prava koja su mu zagarantirana zakonom, i sto se zali ako ima ocitih problema?
meni je osobno ok na amisu i boli me briga od kud je router uvezen, sto nemam admin ovlasti nad njime, sto mi mogu restartat router ili sto sve ne kad hoce, ili sto rade s mojim podacima. stvarno mi puca ona stvar, problema nemam (rijetki), placam malo u odnosu na druge i mogu prihvatiti krsenje tih nekih prava jer mislim da mi ne zadaju probleme u moje koristenju interneta, bar ne za ono sto meni treba. vjerujem da tu imamo slicne stavove, ali ne mozes covjeku uskracivati pravo da se zali, i nije istina da govori da svi imaju problema, iznosi svoje probleme i iznosi cinjenice o krsenju zakona koje amis provodi, to sto to tebe i mene ne smeta nije vazno, njega smeta i on ima svako pravo da se zali na to.