Citiraj:
Autor tomifish2002
to su možda tvoji problemi. a vi tu lajete kao da je svima tako i kao da su drugi operateri bogom dani i bez greške . pogledao sam na onom drugom forumu di ekipa pljuje po mihacu i to s razlogom. ako si tako zahtjevan daj onda više odhebi s amisa i pređi na t-com. gdje je problem? imaju u t-comu puno skladište kišobrana koje čeka samo tebe i mihaca. a ako misliš da češ onda imati boji ping (  ) i bolje uvjete u ugovoru (  ) i imat bolji bandwith (  ) onda hahahahaha....
|
Jos jednom ako potpises neki ugovor taj ugovor vrijedi, ne mozes ti taj ugovor mjenjati i da vrijedi retroaktivno za sve prijasnje korisnike koji su potpisali. Jer s razlogom sam pitao kad sam uzimao 2u1 koji su uvijeti za prekidanje ugovora oni su na to rekli trebate platiti 400kn i to je to, da bi danas bilo da ako hocu izaci iz ugovora moram platiti sve pretplate do kraja.
A na T-comu sam bio do 2006e godine i bio sam medu prvim testnim korisnicima dok ti jos nisi znao sta je kompjuter ili internet. I dok nisu pocele akcije hocu internet T-com se u 2 godine testiranja srusio samo jednom. Dok je jos sve bilo na ATM-u. I ako nisi skuzio ja zelim otici ali ne mogu jer su mi promjenili opce uvjete.