View Single Post
Staro 04.01.2008., 14:44   #484
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
1. noviji BIOS NE može biti manji od starog
2. zašto si rekao da si stavljao BIOS (kaže se, ploča mi ne radi. AMEN) Eventualno reć ne radi mi npr mrežna na matičnoj da ne bi tražili kvar mjesec dana
3. EEPROM čipove se može reprogramirat (il kak se već kaže), ak se ne varam Bubba to dela
1.sad znam i to,a nisam ni gledao odmah , skinuo sam samo zadnji file koji je bio
2.rekao sam jer sam jos bio dobre volje od blagdana i mislio sam da ako objasnim tocno di je problem-da nece biti problema,inace nisam takav ali sad sam bio
3.ma stvarno mi se ne da uopce sa time zamarati,ne znam ni kad cu otici je dignuti a kamoli jos da bi placao za popravak i reprogramiranje

poslao sam ipak sve na proizvodjaca , pa sta bude - bude ...
sve je skola,ovak polagano ucim - dosad sam i znao da vemil se izbjegava i to i radim , a sad znam da i ecs kao firma je shit ..... mislim da netko ne bi krivo shvatio - ja znam da sam i sam kriv sto nisam pazio , ali ovakvo ponasanje i toliko nesto neuko kao serviseri u vemilu - mislim to me zapravo fascinira sto nemozes objasniti neke stvari , stvarno vjerujem da bi bolje prosao da sam samo odnio i rekao da odjednom ne radi i gotovo .... stvarno najdiberskija firma

EDIT: za ideju od SU - nazalost nece ici , sve im ide preko serisjkih brojeva,broj je i na ploci i na racunu i sa te strane nema prostora za manevre nazalost , ali jos mi ostaje da mozda i podignem plocu i nabavim floopy i probam sam preflashati jer sam na dosta foruma na netu nasao da su tak spasavali sve .... jedino mi fali floopy a i ploca a i dobre volje
Router je online   Reply With Quote