View Single Post
Staro 04.01.2008., 12:12   #40
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
yeah right, gdje si ti bio kad je Gigabyte rikavao? Asus je vec dugi niz godina u samom vrhu (osobito kad se govori o plocama za intel procesore sa intelovim chipsetima) a gdje je dosad bio Gigabyte? Bio je rupa sve do pojave P965 chipseta. O bugovitosti i stabilnosti da ne pricam, tu je Asus ne koplje nego dva ispred Gigabyte-a.
aj ne zahebavaj SRV...imao sam 3g nforce3 ploču od Gigabyte-a..K8NS model..derao je 300mhz fsb athlona64..ko urica je radio...

nije intel chipset ni intel proc...ali firma je čisto ok..nije to baš low-lv ako je jeftino..da se razumijemo..

a za Asus ću ti samo reći da je veći fame i bauk nego šta zapravo vrijedi..meni je grunula A7V sa 900 t-birdom..zblesirala se skroz..bios otišao nepovratno u 3pm...sam od sebe..CUSL2 onaj za tualatine..1333mhz proc na njoj..isto otišla u 3pm..i sad ova..P5K..900kn ploča,top model serija p5...i radi biosa se opet apsolutno sve zblokiralo..neće clockat,neće ništa..i pali komp iz 10tog puta...prema tome nemojmo generalizirati...

imam frenda koji ima neki jadni Foxconn i radi mu ko beba...ili ona VSTA dual ploča..isto radi ko urica...
thedream je offline   Reply With Quote