Vidim da si proucavao daj mi reci kako oni mogu mjenjati opce uvjete i da vrijede retroaktivno za nas isto koji smo prije potpisali. I onda na poledini racuna napisu da su promjenili opce uvijete, tako se meni dogodilo da sada vise ne mogu platiti 400kn i izaci iz ugovora sa njima nego po novom ugovoru moram platiti sve pretplate do isteka ugovora. Na tome su mi dignuli zivac, i na ucestalom restartanju modema (cesto mi se dogodi da administriram server preko shella) i samo odjednom cujem klik restartan mi je router.
Najgori je bio kad sam kompajlirao kernel i samo usred dana bam restart i vise se nece bootat. Zovem ih oni se kunu da oni ne restartaju modem nego da je to do oscilacija na parici.
Neznam dal sam vidio ikad da modem ima uptime preko 20 dana, a zadnjih mjesec dva svakih par dana mi se restarta modem.
Zbog takvih stvari hocu otici sa Amisa jer nece meni netko odredivati kad cu ja restartati modem, od T-coma modem je bar bio online po 100 dana bez problema.
Sto se tice PCE servera da steka ali nikako da ga nadograde pa se eto tako patimo.