View Single Post
Staro 03.01.2008., 23:13   #412
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Evo vam jedan kvalitetan osvrt na obje..pa da čitate malo THE shtiva....mačka mu piterina...
Isusa mu onog malenog,presvjetlog iz štalice... Ja čitam ovo i ne vjerujemm eee ne vjerujemmm...ko mala djeca,moj autić je bolji,mom duže drže baterije,mom volan bolje funkcionira..
Ono,zakopajte se svi skupa i zajedno...
I što je najbolje 2-3 modda sudjeluju u threadu,i mjesto locka jer je ovo sve teški offtopic i spamm (jer je nevezano! uz temu),oni još idu nešto objašnjavat,dol***at ulje na vatru...pa dečki boli vas 'polni organ,jel tako..?

Da plujem na cipele i čistim ih za lovu,i nemam šta jest uz to,opet nebih pričao o grafičkoj/ima kao božanstvu,tetošio se i tješio itd..odnosno branio nešto šta sam ja kupio...jerbo...jerbo sam to JA KUPIO i to je THE MODERFAKER MAŠIN i nema bolje na cijelom svetu bre...mislim wtf...FFF...

Ak je forum mjesto raspravi - svaka čast. Ali ovako glupe i retardirane rasprave - bolja slika versus 0,68 frejma pri 1680x1050 te 5 ipo AA i 11,83 AF...mislim onoo...aloooo..zemlja zove PCekspert..

Uglavnom 150 threadova na takve i slične tematike,a te versus teme (ova čak i nije to,bar naslovom..) su nešto najglupplje i zatupljujuće šta postoji...

Tako da dečki i ekipa svaka vam čast,svima,bez zamjerke.. Ali ako su moddovi na mjestu ide lock jer je ovo teška versus guzičarska začinjena prepucavanjem tema..

čestitke kolegi Gilbertu na ujedno na stručno referiranim postovima te stručnim evaluacijama stranica kao (ne)mjerodavnih institucija - osim u slučaju gdje mu grafovi odgovaraju...

BTW : Imam i ATI i NVIDIA,i otprije naredanih kartica iz oba tabora;i uvijek mi je bilo bitno samo da mi igra radi i da se vrti prek 24fps-a prosječno.. . I boli me neka patka za ime ili neznam šta...

Evo,mojih 100 000 centa aka soma kuna koje sam zapio umjesto da sam kupio neku graf. kartušu novu.. Hebiga..nabaviit će se nešto po-jače dok bude po-jeftino opet...

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote