Evo i globalnog dokaza da je Asus postao što i ATi,s driverima...smeće.No problem je što je ATi uvijek bio...a Asus tek postao šrot..Žalosno,ali istinito..
http://www.tomshardware.co.uk/forum/...t-boot-problem
Problem je,po njima..neriješiv..nit ga može ikakav BIOS update riješiti..a što je najgluplje,nitko ne zna u čemu je problem..nego ga zna samo opisati..
Pa krenimo redom..
1. po paljenju kompa neće se izvršiti boot,znači sve se vrti u 16,svi ventovi, blinka hard,narodno veselje je..a nema slike na monitoru.
2. bios sam od sebe daje pogrešne informacije o procu..pa tako moj veseli E6750 umjesto 2.66 default,daje 2.13 default..pa moram ručno staviti 333x8 a kamoli clockati 400x8 za 3.2 ghz
3. pogrešno detektira pri Auto postavkama i latencije memorije..imam unutra Crucial BallX na 800,2x1gb DC kit..cl4,4-4-4-12..a on ga kao 5-15tice detektira..o voltaži neću ni pričati..
E sad..nekoliko logičnih rješenja..bez imalo mog krasnog sarkazma..
1. Upalit onaj Resume after suspend u BIOS-u..ako tko uopće uspije uć u njega..s ovim problemom
2. Vadi bateriju,ištekaj kablove,i premjesti jumper na 23 umjesto 12,kojih 10tak minuta..sve vrati natrag i pali..
3. Nauči živjet s tim da kompovi danas ne pale iz prve..nego moraš power stisnuti..pa reset..onda hoće bootati..
4. Tomovo očvrsje

kaže da može biti problema i sa Microsoftovim updateom za Gigabit lan..da eto,začudo..i mali LAN može skršit komp..pa eto,koristite samo drivere koje ste dobili sa MBO
5. Ovu soluciju najviše volim..reklamirati ploču..konkretno u links..i za te pare uzeti Xbox360..sa nadoplatom,jasno..i igrat se ko sav pošten svijet..
6.bacit sve kroz prozor..
Nadam se da sam vam pomogao..eto..zvao sam brojkom i slovom 14 ljudi sa istim problemom..i to je za ne povjerovati..neki imaju p35chipset neki q38 ili koji već..ali problem je isti..VGA uopće nije tu bitna,kao ni ram...ili je BIOS apsolutni krš..ili je chipset ukomiran..