01.01.2008., 12:24
|
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor Bubba
Samo jedno malo pitanjce za skidam-pa-javim-dojmove likove...
Koji to tocno qurac ocekujete? 2k 3D Marka vise? +350 kbps na p0rn torrentima? Vjecnu ljubav i mir u svijetu?
Jedini razlog za skidanje service packa je da bi skup kumulativnih zakrpa i eventualno jos nekih patcheva i drka (koje i onako svi svakodnevno skidate preko automatic updatesa, zar ne?) dobili na jednom mjestu, tako da ne vidim point u ispoljavanju dojmova o service packu ako se racunalo svodi na Start-Games-Xy->Play->Exit->Start->Programs->Firefox->Bookmarks->P0rn->mokre maramice za pobrisati tipkovnicu i monitor. Ozbiljne studije o Windows SPovima se provode mjesecima nakon izbacivanja istog (tko to vice SP3 za Windowse 2000?) i stvarno je rijetko kad uz redoviti update potrebno grlom u service pack cim izadje, tim vise sto je isti prije namjenjen velikim korporacijama nego malim (l)userima.
Pitam jer vec vidim 12789564 postova u stilu: "Skin'o sam. Men' radi! Ne vidim nista novog." i varijacije kao i oni koji ce ipak imati manje srece pa ce biti "Skinuo sam i vise mi ne radi krekovani Simsi 2 Jebem ti sve, pocevsi od srvis peka, windoza, bila gejca i nadalje...".
|
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
|
|
|
|