View Single Post
Staro 01.01.2008., 09:15   #1
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Komp boota iz 10tog puta?! Samo rima ili..:)

Pozdrav dragi kolege,opet ja i opet sranje..kao obično..

Evo komponente pišu u moj komp..a problem je slijedeći..dok je bio na starom stroju,Levicom450W je držao sve 2mj. bez ikakvih problema..otkad je na novom pak..sa 3870,2gb rama,hdd,dvdrw,c2d..itd...boota jednom u 9,10,11 paljenja..znači čuje se onaj beeeeep! da je našao vga i idemo dalje..loada XP...

Moja barem,prva sumnja je bila na napajanje..sam Club3D kaže da bi trebao imati barem 550W brand name ATX2.2 sa dedicated 6pin PCI-E konektorom..šta vi mislite..nije mi teško iskeširati,kad sam već ovoliko...za još komad high-tech metala..samo da znam što,otkud da krenem..jel u psu problem il u nečem drugom..

Pazite..sad je komp bootan,pišem vam s njega..ali lutrija je reset i power switch..jer se nekad boota,nekad ne..upali cpu cooler,hard radi,čak i vga cooler vrti..psu cooleri vrte..odnosno ventovi..ali ne daje boot..nema slike na monitoru..

Ja mislim da je problem u psu..ali bi htio čuti vaše mišljenje..nije ništa skureno, da se posumnja na ploču,vga..itd..pošto sam evo uspio zazvati upomoć..i bootao mi je..

Ako treba,odmah idem sutra po OCZ Gamera :

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7710012

700W,SLi ready,ATX2.2..2x6pin pci-e..72A na 12V!!!
isprike na duljini posta..ali potrošio sam preko 4 000kn,za komp koji pali na parove razbroj se..pa sam malo lood..
thedream je offline   Reply With Quote