Citiraj:
Autor RisingPower
Kako da pokažem razumijevanje za tvoj smisao za humor kad ga uopće niti nemaš? Imaš jedino smisla za spuštanje.
|
Vidiš, baš naprotiv. U društvu važim za osobu koja ima natprosječan smisao za humor. Al dobro, ti nisi dio mog društva (a kakav si se pokazao, niti bi želio da budeš). Sama tvoja reakcija di me vrjeđaš dovoljno govori o Tvom smislu za humor.
Citiraj:
Autor RisingPower
Od tih saznanja imaš jedino ti koristi, jer je očigledno da ih ne želiš prenjeti drugima.
|
Ajd molim te argumentiraj.
Citiraj:
Autor RisingPower
Sva sreća da nisu svi na forumu poput tebe. Ja otvoreno priznajem da ne znam mnogo stvari. Pa što ako sam izvalio ono sa bad pixelom na CRT-u? Tvoja reakcija uopće nije potkrijepila tvoje silno znanje i godine jer si klasičnim "LOL, ROTFL, Buahahaa" i sl. uzrečicama ispao kao nabusani pubertetlija koji je otkrio kako mu rastu dlačice na izvjesnim mjestima, pa radi toga misli da je bolji od drugih...
|
Reakcija LOL, ROTFL itd je uslijedila na to što si me nazvao napuhanim puranom. Pošto sam priznaješ da neznaš mnogo stvari, pa koristi google zaboga.

Npr. ukucaj CRT i dead pixel. Ovo o dlačicama ne želim ni komentirati. Meni su davno izrasle, a kad se tebi prve pojave, otvori topic u svaštari i pohvali se.
Citiraj:
Autor RisingPower
Bolje biti njubara nego napuhani zagorski puran koji plovi nosom kroz oblake.
|
Već mi je jednom spomenuto da se ne spuštam na tvoj nivo pa ću preć preko ovog.
Citiraj:
Autor RisingPower
Ne hvala, bila mi je draža garancija na računalo u cjelini. Da sam ogrebao makar jednu jedinu naljepnicu, ovi bi pronašli 1001 izgovor da me otpile.
|
Da su ti rekli da ne pališ računalo nedjeljom, ti bi ih vjerojatno poslušao.
Citiraj:
Autor RisingPower
Skrolao sam po tvojim postovima i konstatirao sam da si napuhana veličina koja teži prema nebeskim visinama. A te osobine može imati jedino - balon!
|
Pa hajde molim te argumentiraj, quotaj te moje postove di sam ja takva napuhana veličina.
Citiraj:
Autor RisingPower
Iskreno, sasvim mi je svejedno hoću li završiti na hlađenju ili ne jer sam nakon ovoga izgubio volju da sudjelujem na forumu.
|