Citiraj:
Autor fanATIk
Mislim da je on trebao razumijevanje pokazat. I to razumijevanje smisla za humor.
|
Kako da pokažem razumijevanje za tvoj smisao za humor kad ga uopće niti nemaš? Imaš jedino smisla za spuštanje.
Citiraj:
|
Nisam se rodio sveznajuć. Al sam vjerojatno malo više toga saznao u životu od tebe.
|
Od tih saznanja imaš jedino ti koristi, jer je očigledno da ih ne želiš prenjeti drugima. Sva sreća da nisu svi na forumu poput tebe. Ja otvoreno priznajem da ne znam mnogo stvari. Pa što ako sam izvalio ono sa bad pixelom na CRT-u? Tvoja reakcija uopće nije potkrijepila tvoje silno znanje i godine jer si klasičnim "LOL, ROTFL, Buahahaa" i sl. uzrečicama ispao kao nabusani pubertetlija koji je otkrio kako mu rastu dlačice na izvjesnim mjestima, pa radi toga misli da je bolji od drugih...
Citiraj:
|
Ako se ovdje neko puše, to si onda ti. A prevelika si njubara tu na forumu za takvo nešto.
|
Bolje biti njubara nego napuhani zagorski puran koji plovi nosom kroz oblake.
Citiraj:
|
Npr. to da smiješ otvoriti računalo tokom garantnog roka i pogledati što te zanima. Time gubiš garanciju na računalo kao cjelinu ali ne i garanciju na komponente pojedinačno.
|
Ne hvala, bila mi je draža garancija na računalo u cjelini. Da sam ogrebao makar jednu jedinu naljepnicu, ovi bi pronašli 1001 izgovor da me otpile.
Citiraj:
|
Mislim, skrolaj malo po mojim postovima pa daj konstatiraj da sam ja neka napuhana veličina.
|
Skrolao sam po tvojim postovima i konstatirao sam da si napuhana veličina koja teži prema nebeskim visinama. A te osobine može imati jedino - balon!