View Single Post
Staro 30.12.2007., 11:36   #855
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova

Nego da : @Fanatik :
Gle,nije takvim stavrima mjesto ovdje...iskreno malo si me razočarao tim neozbiljnim stavom za svoje godine...kažem za svoje - mislim nisi deda,ali da se razumijemo nisi ni mulac.. Pokazati razumijevanja i prema noobu koji ne otvara jer ili nezna šta radi,ili ne smije zbog gare. a i zbog neznanja usto,a ne ga odmah poklapat kao zadnju šerpu..
Tako da chill i ono...ako ti je lakše da je netko prvi nešto počeo,nemoj se spuštati na taj nivo.. I NHF pls.

Eto,ako modovima šta smeta,pa neka pbrišu gornja 2-3 posta,koliko već treba..?..
Mislim da je on trebao razumijevanje pokazat. I to razumijevanje smisla za humor. To što nisam stavio smajlija u prvi post ne znači da sam ultraozbiljno2000 mislio da treba otvorit takav topic (tako i tako već postoji Mladež i droge). Zaboga, blagdani su, chill, zekapeka... Al reć mi da se pušem ko zagorski puran što mi niko u životu nije reko, je bilo povlačenje za jezik. Mislim, skrolaj malo po mojim postovima pa daj konstatiraj da sam ja neka napuhana veličina.
NHF anybody!

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740