View Single Post
Staro 30.12.2007., 03:06   #849
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Nisam se rodio sveznajuć. Al sam vjerojatno malo više toga saznao u životu od tebe. Npr. to da smiješ otvoriti računalo tokom garantnog roka i pogledati što te zanima. Time gubiš garanciju na računalo kao cjelinu ali ne i garanciju na komponente pojedinačno. A te garancije su u večini slučajeva duže od uobičajene godine dana za cijelo računalo. Npr. HDD do 5 godina, CPU do 3 godine, GPU od jedne do tri godine itd. Pa si sam mogao naći koji vent u računalu izaziva povremenu buku. Al nisi. Zašto? Zato jer si neupućen. I od takvih ti šarlatani mogu izmust lovu i mogu ih zayebavat u garantnom roku.
Što se "mrtvog pixela" tiče. Fizički je nemoguće postojanje mrtvog pixela na CRT-u. Jerbo izraz mrtav pixel postoji samo za LCD. Sad si promijenio izraz u crna točkica što je već nešto drugo. Kod tebe je vjerojatno riječ o prašini unutar ekrana ili kvaru na nekom od tri elektronska topa. Mogao si ga reklamirat prije 5 godina kad si ga kupio a nisi. Tvoj problem. Pa mislim da je malo kasno za kuknjavu oko toga.

Buaaaaahahaha... Scary... I'm so afraid... Što će bit ak nastavim? Tražit ćeš me po gradu? Hakirat ćeš mi akaunt tu na forumu? Buahahaha...

Ako se ovdje neko puše, to si onda ti. A prevelika si njubara tu na forumu za takvo nešto.
A što reć na ovo:
Nedavno u Ve-Mila u Splitu uzimam frendu komp, govorim liku komponente bla bla bla..I složimo mi to i kažem mu kad će to oni sklopit da mogu doć po komp.
Kaže on meni, imaš tri opcije za sklapanje:
1: Mi ti ga sklopimo, besplatno, i stavimo ti markicu...
2.Platiš 180kn i mi ti ga sklopimo i nedobiješ markicu
3.sam ga slažeš.
Kažem je pa nije mi važno za markicu, ako je skinem ostaje pojedinačna garancija po komponentama. A prodavač meni da ako skinem markicu da imam samo 1 god garancije na komponente koliko god one imale jamstva..Ja osta paf..Kaže ja njemu kako je to židovski i kurvanjski, a on da eto tako pokušavaju izbjeć sklapanje kompova..
Ipak je frend platio i od***ao markicu..
Ali, jeli to protuzakonito?
Ja sam u istog Ve-mila uzeo komp u 9.mj i nisam ništa platio ni dobio markicu niti mi je to itko spominjao. To sam mu i rekao i on kaže da se neko sigurno za***a..