View Single Post
Staro 30.12.2007., 01:44   #848
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Ti si se rodio sveznajuć? Ako ti imaš neko suvislo objašnjenje odakle crna točkica na CRT monitoru onda ću te ponizno saslušati i upijati svu Tvoju mudrost dok ne postanem kao Ti.
Nisam se rodio sveznajuć. Al sam vjerojatno malo više toga saznao u životu od tebe. Npr. to da smiješ otvoriti računalo tokom garantnog roka i pogledati što te zanima. Time gubiš garanciju na računalo kao cjelinu ali ne i garanciju na komponente pojedinačno. A te garancije su u večini slučajeva duže od uobičajene godine dana za cijelo računalo. Npr. HDD do 5 godina, CPU do 3 godine, GPU od jedne do tri godine itd. Pa si sam mogao naći koji vent u računalu izaziva povremenu buku. Al nisi. Zašto? Zato jer si neupućen. I od takvih ti šarlatani mogu izmust lovu i mogu ih zayebavat u garantnom roku.
Što se "mrtvog pixela" tiče. Fizički je nemoguće postojanje mrtvog pixela na CRT-u. Jerbo izraz mrtav pixel postoji samo za LCD. Sad si promijenio izraz u crna točkica što je već nešto drugo. Kod tebe je vjerojatno riječ o prašini unutar ekrana ili kvaru na nekom od tri elektronska topa. Mogao si ga reklamirat prije 5 godina kad si ga kupio a nisi. Tvoj problem. Pa mislim da je malo kasno za kuknjavu oko toga.
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
A u suprotnom se nemoj napuhavati kao zagorski puran. Ok?
Buaaaaahahaha... Scary... I'm so afraid... Što će bit ak nastavim? Tražit ćeš me po gradu? Hakirat ćeš mi akaunt tu na forumu? Buahahaha...

Ako se ovdje neko puše, to si onda ti. A prevelika si njubara tu na forumu za takvo nešto.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F