Citiraj:
Autor RisingPower
Ti si se rodio sveznajuć? Ako ti imaš neko suvislo objašnjenje odakle crna točkica na CRT monitoru onda ću te ponizno saslušati i upijati svu Tvoju mudrost dok ne postanem kao Ti.
|
Nisam se rodio sveznajuć. Al sam vjerojatno malo više toga saznao u životu od tebe. Npr. to da smiješ otvoriti računalo tokom garantnog roka i pogledati što te zanima. Time gubiš garanciju na računalo kao cjelinu ali ne i garanciju na komponente pojedinačno. A te garancije su u večini slučajeva duže od uobičajene godine dana za cijelo računalo. Npr. HDD do 5 godina, CPU do 3 godine, GPU od jedne do tri godine itd. Pa si sam mogao naći koji vent u računalu izaziva povremenu buku. Al nisi. Zašto? Zato jer si neupućen. I od takvih ti šarlatani mogu izmust lovu i mogu ih zayebavat u garantnom roku.
Što se "mrtvog pixela" tiče. Fizički je nemoguće postojanje mrtvog pixela na CRT-u. Jerbo izraz mrtav pixel postoji samo za LCD. Sad si promijenio izraz u crna točkica što je već nešto drugo. Kod tebe je vjerojatno riječ o prašini unutar ekrana ili kvaru na nekom od tri elektronska topa. Mogao si ga reklamirat prije 5 godina kad si ga kupio a nisi. Tvoj problem. Pa mislim da je malo kasno za kuknjavu oko toga.
Citiraj:
Autor RisingPower
A u suprotnom se nemoj napuhavati kao zagorski puran. Ok?
|
Buaaaaahahaha... Scary... I'm so afraid... Što će bit ak nastavim? Tražit ćeš me po gradu? Hakirat ćeš mi akaunt tu na forumu? Buahahaha...
Ako se ovdje neko puše, to si onda ti. A prevelika si njubara tu na forumu za takvo nešto.