View Single Post
Staro 29.12.2007., 12:59   #51
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
jedva cekam prvi mjesec da si nabavim 24'' della (makar ce i dalje pokraj njega stajat 971p )
uff, taj Dell mi nikako nije sjeo, malo bljedunav u bojama, a crna boja i detalji u tamnim scenama (govorim u igrama) su očajni. Dobijete samo neko sivilo..

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
@gabre... bolji monitori od tog asusa ispod 3500kn su recimo lp2065 i 2007wfp recimo, al su drasticno skuplji i nisu bolja kupovina, samo se uklapaju u cjenovni rang sto si rekao
ma ovaj Asus je duplo bolji od njih, danas košta 2000kn, a nudi sve što i ti monitori čak i više. A dell taj 20" kad vidim njegov ljubičasto/smeđi prikaz.. no tnx.

Citiraj:
Autor Tom3000 Pregled postova
Meni je taj "famozni premaz" veliki plus tog monitora. Kad god vidim LCD sa "normalnim" antirefleksivnim slojem imam osjećaj da je neka mrena na njemu.
e odlična riječ, baš dobra usporedba. Monitori sa tim refleksivnim slojem/staklom jednostavno imaju (meni) bolju sliku. Pa čak i TN matrica sa tim premazom ima bolju sliku.

Citiraj:
Istina je da reflektira sve živo kada je ugašen (kao nekakvo crno ogledalo) i zbog toga mi se jako svidio, ali sam ekran u radu nema toliki odsjaj. Ne sudite po slikama nego ga odite pogledat negdje uživo i po mogućnosti probajte radit na njemu.
ovo ja pokušavam objasnit već dugo vremena, no ekipa ne sluša baš...

Citiraj:
Zahvalio bi se Gabreu na postovima o Philipsu i ASUS-u jer su mi puno pomogli u odabiru LCD-a koji odgovara mojim potrebama.
i drugi put
P.S.
Gabri (Gabrijel/Gabre/Gabri/s Gabrom)

Gabre je offline   Reply With Quote