zavisi sta hoces, al ja mislim da ti se ne isplati kupovat sad plocu pa jednom procesor, ako ces oboje kupovat kupi zajedno, spremis novce i super. A ako sad trebas vise snage onda kupi procesor samo pa njega lako preselis na novu plocu.
radi se o tome da ce doci p45 ploce uskoro pa p35 vise niko nece htjet isto kao sto je i s 965 plocama bilo kad je p35 dosao (mora se priznat doduse da je p35 bolji chipset opcenito)
a za sta tebi sluzi kompjuter? po konfiguraciji trenutnoj ne za nesto prezahtjevno - citaj: igre

Tebi bi ogromni boost u radu bio e2140/60, em je brzi drasticno od ovog celerona, em je dvojezgreni pa je multitasking daleko ugodniji, a kosta malo novaca. Dodas tome jos 1gb memorije i da vidis.
a ak mislis neku vecu investiciju u komp napravit u dogledno vrijeme, onda opet, skupi novce i kupi sve odjednom, jer ovako ces uvjek imat neki dio koji je stari. A sad za do mjesec dana dolaze penryni i wolfdalei (nakon sto izadu sljedeci veliki trenutak je stabilizacija cijena i nakon toga godinu dana cca nist posebno nece biti pa je to dobar trenutak za kupovinu onda
zao mi je sto tolko filozofiram, ali bilo bi steta da sad das vise para za nesto cime neces nista vise dobiti + sumnjam da ces makar dobit i zadovoljstvo xeon naljepnice na dnu kucista
EDIT:
sto se foxcona tice, moguce ih je kupit, ali nekako se i nisu pokazali kao vrhunske ploce po meni, x38 nesto zafrkavaju, neke p35 nisu isle kao ostatak drustva i slicno. To sto foxcon proizvodi ploce za intel isto nista ne znaci, jedno je za intel drugo je za jeftino trziste (uostalom na par topica sam ja pisao o razlici u kvaliteti izrade izmedu moje prve xbx2 i zamjenjene koju sam dobio s reklamacije..)