View Single Post
Staro 29.12.2007., 01:56   #12
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor františek_jež Pregled postova
Kakvo je misljenje o Scythe Mine hladnjaku? Evo bas sam (slucajno) naletio na nekakav njemacki sajt koji je pravio recenziju kucista kojeg imam i bas su ga probavali sa Scythom (oblik ne mozes promasit za miljon godina). Jel dobar? Cuo sam dobre stvari o njemu, a i sad sam siguran da ce stati.

Inace Thermalrightovi su mi ipak malo preveliki i sumnjam da bi stali (vec sam ih prije razmatrao), to je dodatnih 1,5 cm vise od Mine-a! A Big Typ mi je onako malo zastario jer baca zrak prema gore, ne kazem da je los hladnjak, ali ne bi li bilo bolje uzet nekakav tower koji baca zrak iza prema ispusnom ventu? Imam kuciste koje ima i prednji i zadnji vent i takav hladnjak bi bio idealan.
Scythe ima vrhunske baze, hladnjaci su isto u klasi i imaju vrlo dobre performanse. BT je dobar je takvim rasporedom bez problema hladi MOSFET-e i RAM te tako imaš uštedu na hlađenju tih komponenti. Jedini problem ti je ako ti je tik uz stranicu pa nema zraka. Isto tako SonicTower je prebolsetan hladnjak na koje možeš nabit 2 venta ako je malo jedan!
Baja 001 je offline   Reply With Quote