Prilikom paljenja kompa, nakon ekrana di ona crtica trčkara, pojavi mi se poruka logonui.exe - Application error u kojoj nešto piše the memory could not be written i nudi mi opciju click on OK to terminate program i click on cancel to debug the program. Klikanje 10 puta bilo čega od toga dovodi do toga da me dovede do ekrančića gdje me traži username i pass za ulazak u windowse. Tu samo kliknem enter pošto nemam pass i onda uđe. Onda kad uđe u windowse dobijam Data Execution Prevention poruku u kojoj piše da windowsi zatvaraju program Userinit Logon Application da zaštite moj komp. I vidim samo wallpaper bez ijedne ikone. Preko task managera sam digao operu i sad pišem ovu poruku. Nakon nekog vremena su se pojavile ikone na desktopu ali riječ je o desetak minuta vremena potrebnog za to. Komp radi užasno sporo.
Rado bi postao skrinšotove al bi mi to uzelo pun k vremena s obzirom koliko treba da dignem ikakvu aplikaciju.
Sad sam se sjetio da je bilo još nekakvih poruka i sve imaju veze s Data Execution Prevention (inače, control panel - advanced - pod performance kliknuti settings - Data Execution Prevention). Ako tu kliknemo na turn on DEP for all programs vidim mogućnost