Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 21.12.2007., 14:26   #11230
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor flare Pregled postova
ma da, to je tamo gdje je veselo nepce...samo malo dublje u dvoristu

inace, restač je totalni trash...tocno onakav kakav sam zamislila da bi mogao biti na nogometnom stadionu

trashi tanjuri na kojima pise "maraska - zagrebacki bijeli", onda one birtaske čaše s crtom i konobari u uniformamam iz 1985.

a klopa? ...hm, ne znam kako da to kazem - IT SUCKS - kao prvo, bilo je premalo hrane, kao drugo meso nije bilo dovoljno peceno, kao trece salata nije bila dobro očišćena

jedino kaj je bilo dobro su bile štrudle od jabuka na kraju

sve u svemu, nisam odusevljena i mislim da me to mjesto nece tako skoro vidjeti

Pih, ovi tvoji jabučari su guzičari teški kad vam ne mogu naći ništa bolje nego vam tamo rade domjenak za Žićbo...pametnije bi ti bilo da si se iskrala na pošteni gablec u Poštaricu ili na pizzu u Concordiu (uvjek zaboravim kak se to sad zove)...

bdw-Žderonje moje...radio sam jučer ono dinstano kiselo zelje i krvavice...bilo je bo-ža-nstve-no
Tak sam se bio zaželio krvavica da sam se ubil ko zadnji sacpra

Danas nemam blage kaj budem, ribetina mi se ne jede (kupio sam sominu ali je čuvam za Badnjak)...mislim da budem zdinstao luk i papriku na masti malog pu-ajceka, prepekel malo kobase i špeka i gore par jaja...

Za navečer imam "degustaciju" nekakvih paniranih štapića od lignje koje sam u afektu kupio a sad ne znam kaj bi sa tim

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote