Napisao sam malo poduzi post, pa bi se unaprijed htjeo zahvaliti onima koji ce ga procitati.
Imam plocu asus p4g8x deluxe, 160 hitachi sata, seagate 80GB IDE, 2×256MB DDR266, 2×256MB DDR400. Prije par dana sam odlucio kupiti 2GB rama, i uzeo sam 2×1GB Kingmax DDR400. Stavio sam taj Kingmax i ostavio 2×256MB DDR400 tako da sam imao 2,5GB rama. I sve je tu vecer i noc radilo, igrao sam jednu igru 6sati, playao filmove i nije se pojavljivala nikakva nestabilnost, sve je radilo super. Drugi dan je isto radilo u pocetku, igrao sam nekih 2 sata i onda jednom se samo resetirao komp. Nakon toga nisam vise mogao pokreniti igru jer bi se komp resitirao. Isto tako ako sam pokrenuo neki program. Onda sam izvadio stari ram i ostavio samo novi, i bilo je isto. Nakon par reseta se je pojavio onaj screen prije bootanja windowsa gdje da odlucim da li zelim startati Win u normal ili safe modu. Bilo sta da bi odabrao mi se pojavio onaj crni screen sa win logom i onda bi mi se restartao komp. Stavio sam win cd i nakon sta bi mi se bootali windowsi sa cd-a, nisu prepoznali sata disk nego mi je nudio kao c: IDE disk, inace system disk mi je bio na Sata disku. Na kraju sam instalirao Win na IDE disk a Sata mi jos ne prepoznaje niti ga ne mogu vidjeti u win. A kod bootanja kompa kad se dize SiliconImage, mi prepozna a mi je na primary channel-u
160GB disk. Inace onaj drugi dan kad mi se poceo restartati komp sam napravio memtest i javljao je errore.
Sta je tu otislo kvragu ?

.