Tema: x38 i q6600
View Single Post
Staro 20.12.2007., 00:15   #15
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ugl... kad se i ja isto pletem, ugl. mislim da bude ovak najbolje, konfa mi pise u profilu, nikako nisam zadovoljan njezinim radom... sa E2160 sam postigao skoro isti PI kao i sa ovim procom jer je B3 i neda se bas clockati, kakvu god da voltazu metnem ne ide jednostavno ne ide... nekad mi boota win na 2800 mhz, nekad nece ni sa 2600, mem u prosjeku uvijek jednako drzim, oko 960 mhz i to uvijek radi tak da ona ne koci... no sve me hebe redom, te usrana vista, iz dana u dan sve sporije radi a kad sam ju instalirao letila je, s tim da redovito cistim sva sranja iz kompa, cleanup i defrag svaki dan i slicno ali sve sporije i sporije ide... onda idem clockat pa ga dignem na 3000 i radi, no nece super pi 1M izvrtit, pa poslije ne radi ni na 2700 u win... pa samo jednu jezgru stavim i stavim na 3500 mhz pa se dignu win i sve i odvrti pi na 16 sec... ugl luud sam vise, sve se bojim da cu sve redom prodat i kupit novo, no muci me to sta je ovo sve skupa novo, znaci ak to prodam opet cu kupit nekaj i opet ce bit ovak... a privremena konfa prije ove je bila E2160, asrok dual vista ploca, 2x512 ddr2 533 i 2 puta brze su se win bootali nego sad... pa u pm...

I eto na ovom mom postu bjesa, sad vi meni lijepo recite kaj da mijenjam u ovoj konfiguraciji da to proradi zadovoljavajuce?