Šta ste se uhvatili te stabilnosti ko pijani plota. To ionako nije tema ovog topica, ali ok.
1. Draže mi je gledat i igrat Crysis dok se kompjuter ne sruši nego buljit u ekran od Primea95, makar to trajalo duže kod Crysisa (i btw. nisam igrao Crysis nego strategiju, ali nebitno)
2. Nisam stručnjak, ali moje skromno mišljenje je da se Prime95 i Crysis ne mogu uspoređivat kao alati za testiranje stabilnosti iz jednostavnog razloga - Prime95 optereti procesor, memoriju i čipsete, a Crysis optereti kompletan sustav: procesor, memoriju, hard-diskove, obe grafičke kartice, itd.
Kod Primea procesor i memorija gore od vrućine, a grafičke i hardovi mrtve hladne - to je po meni neravnomjerno opterećivanje sustava, šta možda nekom nije bitno, ali s obzirom da je ovo mašina namijenjena prvenstveno igranju smatram da je treba opterećivati najbliže tim uvjetima - dakle sve komponente. Na taj način će i matična pokazat neke slabosti ako ih ima, jer sigurno joj nije svejedno ako mora upregnit proc i memoriju ili proc, memoriju, dvije gtx-ice, dva raptora, itd.
Osobno, više puta sam radio test stabilnosti jer sam više puta pokušavao naći max. overclock, i testirao sam sa Prime95, Everest stability test, nvidia ntune stability test, 3dmark06 ili neka igra po izboru. Znate šta je zaključak? Ako je nestabilan, past će pa sada mu ti pokrenuo Crysis ili Prime ili nešto treće, samo je pitanje vremena. Više puta sam entuzijastično pomislio "ok, Prime je pao, možda Crysis neće", lol moš mislit...

Ali eto, zar nije romantičnije dočekati pad sustava ubijajući Korejance nego gledajući ekran od Primea?