Citiraj:
Autor kyz0
kupio sam ga za igre koje će izlaziti sutra, pa i u narednih barem godinu dana... Boli me ona stvar koji proc je brži u "današnjoj" igri koju sam odigrao i koju neću igrati, mene zanima ona koja će izaći 
|
Onda ćeš za godinu dana kupiti C2E (8 jezgri, ako će ikad biti) pa će te opet boljeti k*rac za one koje si propustio ili igrao na low detaljima jer Q nije mogao vući, jer ti čekaš buduće igre. I tako u nedogled. Kompjuter za iranje se ne kupuje za sutra ili prekosutra, već za DANAS.
Govoriš kao da je Q procesor koji nikad neće zastarjeti, i za 10 godina će biti high-end komponenta. Već danas na uvodnim reklamama igara vidim natpis "Play to win with Core 2 Extreme." C2Q Extreme je danas top ponude i mnogo je jači od normalne inačice Quada, i košta 7000kn. Danas ga preporučuju za igranje. Onda znaš kako će igre raditi za 4-5 godina na E2180 ili sličnim dual core procesorima.
Da sada kupujem procesor, kupio bih definitivno Quad, ali bih samom kupovinom istog znao da će i njemu jednog dana doći kraj. Ali, jbg to je realnost.