Citiraj:
Autor Yoman
ja bi to ovako rijesio

|
pa to je prakticki isto onome sto sam ja stavio sliku na stranici prije?
vent puse zrak iz kucista preko pasivnjaka od grafe i idrugi vent iza ga baca van. nista ne ide kroz cpu hladnjak.
http://www.imagesforme.com/show.php/...00029.JPG.html
samo sto ja na imam i dole vent koji puse preko cijele grafe, kao sto se vidi tamo.
a ne kao na ovim vasim slikama samo preko zadnjeg dijela grafe
(memorija i ostalo se dosta grije)
Citiraj:
kad ces to slagat vuco?
Dali ima netko tko bi mi htio poslat kopiju racuna od 8800GTX,GTS.
Nije nista ilegalno stara mora na poslu pravdat konfu koju je kupila a zagubila racune.
Spreman sam i platiti neku sicu ako treba
Za Q6600 mi je poslao jedan covjek a ostalo je nasla fali samo za 8800 GTX (neko pls)
Nemorate mi govorit da mogu dobit prijepis racuna jer racun nije na nikakvu osobu pa ga moram trazit medu hrpom racuna i ponavljat taj proces 4 puta jer je komp bio iz 4 ducana kupljen
|
nije Vuco vec Buljo
koliko sam ja puta zagubio racune a prodavao to kasnije tu na trznici,
i uvijek dobio novi racun. kako?
pa ako si zagubio racun, a nemas pojma na koga je bio (makar i da nisu ni napisali nista...)
odes sa serijskim brojem komponente u ducan(ili uzmes kutiju, bilo sto di je bar code), i oni ti izdaju novi racun po tome.
slicno i sa reklamacijom, mozes doci bez racuna, ako si tamo kupio, oni ga nadju po serijskom broju komponente.
oni zapisuju serijske brojeve jer bi onda bilo tko mogao nositi tudje grafe njima na reklamacije(pod tudjim racunom iz tog ducana nabavljenim tko zna di)
to sve vrijedi ako je legalno /tj kupljeno u ducanu (kao sto ti velis)
a cudno mi da ti stara to nemre naci jer ak je kupila na firmu onda se racun piše na ime firme, čak i maticni broj firme.
odes u ducan i trazis ispis svih racuna kupovine GTX/GTS od tvoje firme, nije da ih ima 1000, ne?
nema tu mudrolije neke. osim ako nije istina sve sto si napisao gore

no to je onda neka druga priča