Bok ljudi, eto kupio sam ovu karticu i imam jako puno problema s njom. Pa da krenemo:
Konfiguracija:
AMD Athlon XP 2700
Kingston 1,5GB RAM
Gigabyte GA-7N400-L
Napajanje - 400W
Ubacim orginalan CD i instaliram drivere sa catalystom. Nakon instalacije pokrenem dxdiag i javlja mi slijedeće nakon direct 7,8 i 9 testova:
Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x80004005 (Generic failure)
Direct3D 8 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)
Direct3D 9 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8876086c (error code)
uz napomenu da je The file ati2dvag.dll is not digitally signed.
Stavim zadnje drivere Catalyst 7.11 no opet ista stvar. Kopam dalje po forumima i shvatim da jedini driveri koji valjaju su catalyst 7.7.
Instaliram 7.7 i direct 7,8,9 normalno rade no međutim:
Titan quest - ne radi, nakon par minuta izbaci me van na "blue screen of death" i piše da imam neke probleme s driverima STOP 0x00....
Call of duty 4 - ne radi opet neki problemi s driverima
Jedine igre koje mi rade su one malo starije ali te su mi radile i na staroj grafičkoj Nvidia 1100 ultra 5900xt golden sample al mi je crko ventilator pa sam je mijenjao.
Ati mi javlja da pričekam drivere 7.12 a to pitaj boga kad će izaći. Probao sam i s omega driverima i ne radi dobro
pomoć molim! Ako netko ima tu karticu, da li ju je testirao sa Windows Vistom? Hvala Vam unaprijed, ovo me zbilja živcira.