Citiraj:
Autor Wolverine
što se tiče drivera tu imaš pravo...zasad su koma no to si već i ovdje mogao saznati
Zvuk -> samo si trebao u ControlPanelu -> Sound stavit da ti def audio device bude realtek i to je to...nikakav reinstall drivera i slično
Riva i ATItool obavezno moraju biti zadnje raspoložive verzije (naravno da neće radit sa starim verzijama)
U ATI Tool-u zasad ne možeš dizat taktove jer se smrzne komp (također si i to mogao ovdje saznati) ali zato radi RivaTuner
|
sto se zuvka tice ni tako ne radi, kada sam to napravio onda kada sam isao na test, zvuk radi, a na svemu ostalom ne radi... :P
Svi programi su bili zadnje verzije osim ati toola koji je slucajno bio beta 3... ali eto jedna zanimljivost, ponovno sam install. rivatuner, i sada radi , zanimljivo je to stu vec 10 put instaliram taj program, i uvijek je isti .exe file dakle 10 puta istu stvar radim i ne valja 11 put slucajno probao i proradilo...lol cudno jako, al bitno da sada radi manje-vise sve... ko zna za god. dana mozda i naprave drivere kak spada