Ja sam jučer konačno dobio svoj primjerak kartice.
Pošto baš nisam imao vremena da odradim neki testing, jer sam renderirao cijelu noč. Mogu samo zaključit da je grafika iznimno tiha, hladna, u idle je 36 stupnjeva, za load nisam siguran.
Malo sam bacio COD4, na 1950pro je islo 60-80FPS na 1280*1024, sada ne pada ispod 90 drži se uglavnom preko 100, govorim o MP, za single nisam stigao probat.
Ventilator je skoro nečujan.
Grafika ima snage za popizdit, render za koji mi je prije trebalo 4-5h.sada obavim za 2-3h.
Nadam se da ču sutra navečer uspijet napravit reinstal systema, da stavim novi "speddy gonzales" hard od seagate-a, pa da onda napravim test i nabacim rezultate za par igara and stuff.
U svakom slučaju preporuka za grafiku.
P.S.
Ako je PCekspert team zainteresiran za neko testiranje koje nebi uljučivalo skidanje coolera i slično što rezultira gubljenjem garancije, vrlo rado ču dati grafiku na testiranje, jer znam da ima jako puno zainteresiranih za rezulate, a mene 3Dčmark i slični generički baš i ne intersiraju. Važnija mi je brzina rendera i broj FPS u COH,WH40k ili COD4. Za vikend me nema, a sa rendanjem sam gotov u četvrtak ujutro. Pa je grafika slobodna nakon toga.
Pa ako je PCekspert team zainteresiran neka se javi na PM.