Ja sam kupio club3d 3850 u hgshrotu isto, polomio se da dodjem do nje, i onda nakon par dana sam ju stavio u komp...Nakon pocetnog uzbudjanja, krece hladan tus. 1 problemi sa ins. drivera koje sam dobio na Cd-u, nakon sto sam 2132 put instalirao drivere, driveri proradili ali krepao zvuk na kompu, ponovno 23213 instalacija realtekovih drivera za zvuk i radeon drivera, ali bez uspijeha. Nakon toga 2 reinstall. win xp jer je zesce bio u kurcu od svega toga. Nakon toga napokon sam nasao formulu za igranje na kompu sa zvukom a to je instal. drivera sa cd-a od radeona, ali izuzev onog drivera za zvuk. Nakon toga odlucih se da povecam okr. venta na 60% , ali ati tool, tray tools , rivatuner se ne zele pokretati, ni jedan od doticnih ne zeli raditi, kod svakog isti rez, kada pokrenem appl- bijela slika na ekranu. nakon toga uspijevam pokreniti ati tool onu beta 4 verz. jer sam do tada imao beta 3 , napokon uspijevam, ali nakon podizanja 1 mhz bilo cora bilo mem na graf. isto bijeli ekran i restart. . sada sam od toga odustao i imam samo drivere sa cd-a od grafe, i jako sam sretan i ponosan korisnik Club3d radeon 3850 kartice, pogotovo mi drago bude kada nakon otprilike 1h vremena komp popizdi i ili mi se restarta ili blu screen pa ga onda ja moram res. Sve u svemu za popizdit .
P.S. nemojte me krivo shvatiti, ja jos uvijek mislim da je 3850 dobra grafa in general , ali mislim da moj primjerak suxa , a i driveri su ***eno smeche. eto toliko od mene