Citiraj:
Autor The_Doctor
A jel ti moze preko 3ghz?? vidim svagdje pises da dela na def naponu (1.28v) na 3ghz,a 3dmark nikad nisi preko 3ghz testirao
|
ide i preko ali ćemu da ga gazim na većem naponu, i ovako se grije ko svinja (B3)
Citiraj:
Autor zwer54
A cuj, neznam na sta si mislio time za***ana, kolko sam ja do sad imao clock iskustva na njoj, vrlo sam zadovoljan, a kaj se izbirljivosti tice, neznam, ili sam potrefio komponente koje joj pašu ili si u krivu... jer ama bas nista me ne hebe... sve radi super... a clockat je vrlo lako na njoj, jer kad clocknem previše da se bios nece dici, zatuli, restarta se i dinge sistem na defolt brzine a kad udes u bios svi postavi ostanu kak sam ja nastelao i onda clockas dalje...
|
ili si potrefio komponente ili je još nisi pokužao pošteno nagazit
šne varam se jer sam i kontaktu s ljudima koji stalno nekaj rade s pločama baziranim na 680ici i noćna im je mora taj chipset, a i pogledaj trakavicu oko klokiranja korisnika NeoST
što se tiče rebootanja i vračanja postavki na def nakon pretjeranog OC-a to ima gotovo svaka novija ploča (uključujući i moju ''zastarjelu'')

stvarno mi ta ploča ni po čem nije impozantna osim po zagrijavanju
Citiraj:
Autor smoks1
Cu ga moc dignut na 3 Ghz, tek toliko da nije na defaultu?
|
čuj...probaj pa ćeš znat...nisam vidovit