Joj šta se svađate beze.
Ova tomijeva ideja mi se sviđa samo je problem što nemam 2 12cm venta...
Dobra mi je zbog tog što bi kučište i dalje ostale zatvoreno i bez dotoka prašine unutra što je kod Domijeve ideje malo pomršeno ali nije sad bitno
Što se tiče kučišta, ja već dugo govorim da trebam novo ali pošto su mi zahjtevi veči od mogučnosti zasad sam osuđen na ovo (inače pikiram Stacker 832 ali je malo too much).
A što se tiče da ostavim ovako temp to mi ne pada na pamet jer je ovako grafa na def a što bi bilo da dignem gpu sa 600 na 750 koliko inače ide bez greške...
VRM je podosta vruč a zbog te famozne stvari mi je crkla stara grafa pa baš i ne želim da se to i ovoj dogodi.
Ovu grafu sam uzeo jer sam popizdio nakon 10 dana bez grafe, a pošto sam ju dobio za 1400 kn (dok je najjeftinije bila 1800) i više sam nego zadovoljan, što se tiče potrošnje struje, u idleu ne guta toliko da se brinem, a load je druga stvar a i nije da je stalno u loadu.
Zasad moram još malo kemijat kak ovo složit, liju ideju poslušat i na kraju vidjet dal ima ta ideja učinka.
Novo kučište ne pada mi na pamet jer kao sam rekao preskupo je to koje mi odgovara po mojim zahtjevima.

svima
Slobodno bacajte još ideja