Citiraj:
Autor Uber Gosu
Kvaliteta izrade nema veze s hladjenjem kolko velicina i raspored(btw vidim po pinovima za vibracije na slikama gore da su stancani iz 1 komada....toliko o kvaliteti tog kucista, za usporedbu moj chief ima 20ak oprugica za bocna vrata...)
|
Genijalac iz spiking ! Jos cemo kvalitetu kucista pocet mjerit po rupama za sarafe.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Ima CM stackera za 1200kn koje je hebenije od chiefovog tornja mada je chief duplo jeftiniji....
|
Predpostavljam da nisi uzeo u obzir da si komponente kupuje SAM. Znaci nema onoga-
stari daj mi 1200kn za kuciste, ima bas fora plava svijetla i
stari bez pardona kaze
evo sine, samo da se ti mozes zadovoljiti.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Sry ali stvarno si priglup (namjerno ne koristim drugu rijec zbog pravila foruma) Izolacija sa brijegovima je idealna samo ka disipator zvuka u prostoru(pa time malcice i pridonosi tome u kucistu) ali istodobno rusi protok zraka i djeluje kao termo izolator(ovo i nije bitno kolko i cirkulacija zraka) sto je puno manje izrazeno u vecem prostoru....aka BIG towerima.
|
Ajde neka. Vazno da ti pucas ko kokica od pameti. Izolacija je tu da se zacepe nepotrebni otvori i da se
IZOLIRAJU zvukovi. Ali da poraste temperatura...naprosto zadivljujuce.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Ak radi na 111C (sto znam da je moguce iz osobnog slucaja) i ne rusi mu se komp zasto bi on to dirao....analogno tome njemu radi na 80C sto je NORMALNA temop GPUa.....stvarno nevidim cemu bi tih 80C bio problem.
|
Ajde da ti ja pokusam objasniti. Imas jednu povrsinu od 2x2cm koja se grije na 100 stupnjeva, preko velikog hladnjaka ta temperatura odlazi u okolis (u ovom slucaju kuciste) i...i onda kurvin pir zagrije taj prostor nepotrebno. Ujedno taj topli zrak
steti i hladjenju procesora, napajanja, etc.
Zbog svega ovoga, a i buke, Buljo je odlucio investirati u No1. zracni hladnjak za GPU.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Inace ta grafa je ogroman potrosac struje(samim time i proizvodjac topline) pa neznam zasto ju je kupio na prvom mijestu...ali to sad nije ni bitno. 
|
Dobio je u zamjeni na reklamaciji.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
Kupi si vece kuciste i gg.

|
Buljo, sutra okreni janje u cast ove genijalne ideje.
Sad se rado sjetim kada je dragi
Bubba jednom prilikom reko-
Danas odes u HgSpot i odma si 'aker.
@Buljo- iskreno meni je zao sto ti je topic ovako zatrpan ali barem ce DEL gumb raditi