Citiraj:
Autor Optik
Ovdje si navaljao toliko gluposti da nebih znao odakle da pocnem. Centurion 532 je skroz OK kuciste, malo ali kvalitetno.
|
Kvaliteta izrade nema veze s hladjenjem kolko velicina i raspored(btw vidim po pinovima za vibracije na slikama gore da su stancani iz 1 komada....toliko o kvaliteti tog kucista, za usporedbu moj chief ima 20ak oprugica za bocna vrata...)
Citiraj:
Autor Optik
Chif mu ne odgovara zbog vrata, to je vec na par mjesta rekao ali eto.
|
Ima CM stackera za 1200kn koje je hebenije od chiefovog tornja mada je chief duplo jeftiniji....
Citiraj:
Autor Optik
Puno grije ta izolacija? Strasno. Nekim cudom mi je kuciste puno iste pa opet uzivam u relativno niskim temperaturama.
|
Sry ali stvarno si priglup (namjerno ne koristim drugu rijec zbog pravila foruma) Izolacija sa brijegovima je idealna samo ka disipator zvuka u prostoru(pa time malcice i pridonosi tome u kucistu) ali istodobno rusi protok zraka i djeluje kao termo izolator(ovo i nije bitno kolko i cirkulacija zraka) sto je puno manje izrazeno u vecem prostoru....aka BIG towerima.
Citiraj:
Autor Optik
VF900? OMG momak, OMG. 8800GT pasivnjaca radi na 111°C u krajsisu pa opet nista ali vjerujem da Buljo ne zeli takvo nesto, pa ni priblozno tome.
|
Ak radi na 111C (sto znam da je moguce iz osobnog slucaja) i ne rusi mu se komp zasto bi on to dirao....analogno tome njemu radi na 80C sto je NORMALNA temop GPUa.....stvarno nevidim cemu bi tih 80C bio problem.
Inace ta grafa je ogroman potrosac struje(samim time i proizvodjac topline) pa neznam zasto ju je kupio na prvom mijestu...ali to sad nije ni bitno.
Citiraj:
Autor buljo
...ono na slici gore desno ne može jer mi je premalo kučište i još imam 2 prže a uz to i obljepljeno spužvom pa mi ta opcija otpada.
|
Kupi si vece kuciste i gg.
@EDIT da ne spamam novi post ovo se odnosi na post 2 mjesta nize.
Optik prijatelju daj neke argumente jer sa tom balkanskom retorikom ne dopires do mene, nevidim niti jedan argument samo los pokusaj dizanja tenzija.....a posto si iz juznih krajeva to ti je za sad oprosteno(uzimajuci u obzir mentalitet na jugu, ma sta god to znacilo).
Btw taj GPU (ili tiga 2x2cm sto ti velis) ce emitirat istu kolicinu topline bez ikakvog hladnjaka i sa najacim vodenim hladjenjem, stvar je samo u nacinu i brzini odvodjenja iste iz volumena kucista. A kolko ja razumijem zracni BOX hladnjak na Hihg end grafama je konstruiran da vruci zrak ispuhuje van kante a ne da disipira unutar kucista ko taj HR3(istina da ne odvodi tako brzo toplinu ali ju bar odvede VAN kriticnog podrucja u ovom slucaju kucista). Covjek je rekao da ima midi tower i 2DVDa +hdd +kablovi +akustik izolacija......to je jednostavno tesko za izvest hladno bez BIG towera, ali votever.