View Single Post
Staro 09.12.2007., 17:00   #278
Bimbix, Drago klon
Banned

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
I eto, ja naletio na B3, a imam i plocu nvidia... i uredno radi na 2,7 na stock cooleru, s tim da ide i vise ali mi se onda rusi u igrama jer imam box cooler...

EDIT: evo probao sam sad na 3 i nešto sitno ghz staviti, radi ali ne mogu u win, ucita win i kad treba doc welcome screen tu se restarta...

a daj mi recite kolko bi max smio ic sa voltazom?? meni je bila podešena na auto i prilikom toga kad sam stavio preko 3000 mhz da bude voltaza se automatski digla na 1.4V sta mislim da je previse te sam to odma manualno smanjio...
Kažem još jednom, ako ne ide preko 2.7GHz stabilno, to je onda do matične, i to bez obzira na napone. Inače, na bilo kojem od 3 gore navedena intelova chipseta na 3GHz bi moro radit sa def naponu ful stabilno, a on iznosi 1.245V. za G0. Na X38 radi na 3,4GHz na 1.31V, a za 3.6GHz treba 1.41V. Ovdje govorim o stvarnim naponima u ful loadu, dok u biosu oni moraju zbog V-dropa biti stavljeni na nešto više vrijednosti. ovisno o tome koliki je V-drop na konkretnoj matičnoj ploči.
I naravno, nečeš 4 jezgreni procesor klokat sa intelovim stock coolerom.
Bimbix, Drago klon je offline