Citiraj:
Autor domy_os
Nema to veze. Kako onda objašnjavaš hlađenje recimo moje grafe pomoću Accelera S1 koji radi pasivno, ali mu pomaže samo vent ispod napajanja zajedno sa samim napajanjem, oba su na cca 800 rpm? Gdje tu vent dira hladnjak? Nigdje, miško, bitno je da ima dobru cirkulaciju zraka preko "listića".
|
Nisam skuzio kako to izgleda, pa ako bi mogao to sve popratit uz par fotografija bilo bi super.
Citiraj:
Autor domy_os
Čak mi ni postavljanje 120 mm venta @ 1000 rpm na famozni S1 ne pomaže puno, možda par °C, a samo stvara dodatnu buku.
|
Mnogo se dobije sa 140mm ventilatorom na svega 600 rpm sto vjerujem da ces cuti tek kad stavis glavu u kantu.
Citiraj:
Autor Uber Gosu
-Odlicna grafa,odlicno napajanje, mrak MBO, hebeni RAMi i tesko smece od kucista?!?!
Opcija 1: Brate imas za 600kn Chieftekov BIG toranj (ako nemas 1300 za bolje)koji mozes moddat na 101 nacin a u ovom MIDI "smecu" ce ti se sve grijat kaj god napravis POGOTOVO uz tu Akustik-TERMO izolaciju koja btw ima enormnu restrikciju strujanju zraka uz nju(+termo izolacija)......dalje sam zakljuci.
Opcija 2: Zalman VF900
PS
temp GPU i nije toliko velika (moj 6600GT sa pasivom je radio uredno na 103C u doom3)
|
Ovdje si navaljao toliko gluposti da nebih znao odakle da pocnem. Centurion 532 je skroz OK kuciste, malo ali kvalitetno. Chif mu ne odgovara zbog vrata, to je vec na par mjesta rekao ali eto. Puno grije ta izolacija? Strasno. Nekim cudom mi je kuciste puno iste pa opet uzivam u relativno niskim temperaturama. VF900? OMG momak, OMG. 8800GT pasivnjaca radi na 111°C u
krajsisu pa opet nista ali vjerujem da
Buljo ne zeli takvo nesto, pa ni priblozno tome.