View Single Post
Staro 08.12.2007., 07:32   #12
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Just for the record, rekao sam da je izmet u usporedbi s procesorima koji su danas aktualni(Core2Duo i Pentium E) uzimajući u obzir cijenu i perfomanse Pentiuma D i E...i je izmet u takvoj usporedbi.. + grijanje i potrošnja..stara arhitektura, samo nabacane dvije jezgre zajedno itd...
Ajmo sad u detalje. Znas li ti razliku izmedju Smithfielda i Preslera momak? Prije pokretanja jezika ukljuci mozak. Ajde da ti ciko objasni kad vidim da zujis...just 4 the record

-----------------------------------

Smithfield dual core
=prvi dual core od Intela, tj. fizicki spojene 2 Prescott jezgre, grijanje do bola jer su jedna drugu kurile, sto sam najbolje osjetio na Pentiumu D805 kojeg sam se rijesio u roku 4 dana

Presler dual core=druga generacija dual core procesora, tj. 2 Cedar Mill jezgre na jednoj plocici, ali fizicki razdvojene, za razliku od Smithfielda, tako da su revizijama C1 i D0 dovedene do minimalnog zagrijavanja (sto se dobro vidi iz mog primjerka koji dodje do max 40 celzijusa u full loadu Orthosa)

-----------------------------------

Core 2 procesori su ipak drugi svijet, napredniji i bolji. Ali kad vec trkeljate gluposti o proslosti, malo se informirajte za pocetak. Ili pitajte, ako ne znate
Dizel je offline   Reply With Quote