View Single Post
Staro 07.12.2007., 16:01   #10
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
evo 2 potencijalne solucije

1. okreni freezer prema dolje da puse, na taj nacin ce osjetno porasto protok zraja po rebrima hladnjaka i smanjit ce se temp iako je zrak relatovno topal.
nevjerujem da bi stalo tako.
Citiraj:
2. kompliciranija metoda (dokucena nakon kraceg gruntanja s razerom) je koristena od stranje nekih vecih proizvodaca racunala jako dugo. Radi se o zracnom tunelu. lako izvodivo ili modificiranjem nekog crijeva plasticnog ili uostalom koristenjem kartona/papira obicnog
Grunfanja
Ono sto je problem kod Bulja sto sebe pokusava nazivati FKTom i onda ti sve pada u vodu.
Citiraj:
E sad, nacrtao sam to kako bi bilo savrseno po hladenje grafe (gornje 2 skice)i 2. nacin (doljnja skica) tako da je propuh manje savrsen, ali ne smeta protoku zraka kroz kuciste

p.s. isprika na losem crtanju, nit imam volje, a bome ni paint nije savrseno orude
Ideja je ok no istina je drukcija. Ne zaboravi da se radi o r600 chipu tako da bi trebala velika kolicina zraka dolaziti putem tunela i hladiti uz to da sve bude relativno tiho. 2+2=5 znaci nemoguce

Citiraj:
znam, imas centuriona 5...
Krivo znas, ima centuriona 532

Citiraj:
Razlika izmedju hr03 i hr03 +/r600/gt je velika. Prvi ima 4 heatpipea koji su prepleteni kroz rebarca, namjena-non g80/g92/r600 chipovi. Druga trojica koji su u picino oko isti, imaju 6 heatpipeova i nisu propleteni. Namjena g80/g92/r600

Moju ideju Buljo vec zna-ugradnja 140mm ventilatora na hr03-r600. Ventilator nije prislonjen uz freezera tako da moze disat normalno a i buka ce biti minimalna uz bolji protok od sada.

@Buljo-daj si vise sredi to kuciste

Zadnje izmijenjeno od: Optik. 07.12.2007. u 16:24. Razlog: slova se pretekla..
Optik je offline   Reply With Quote