View Single Post
Staro 06.12.2007., 22:35   #1
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Hlađenje.. hlađenje.. živci i opet hla... :/

Od kud da počnem...

Konfa je iz Moj komp...

Od kad sam kupio novu grafu i stavio coolerčinu samo problemi.

Dakle pošto mi Hr03 mora bit okrenut prema gore jer za dolje smeta DVB-T kartica morao sam nabavit novi cooler za CPU da mogu stavit vent na Hr03.

I danas mi napokon došao freezer i ja sve posložim i namjestim, i lijepo stoji, istina vent dosta blizu freezera ali bar stane, kad sam pokrenuo cod pao mi je mrak na oči, temp GPU 80 nakon par min igranja!!!

I tako da skratim pokušao sam svaki moguć raspored ali ništa ne funkcionira.

Evo slika kak im to izgleda sad.

I evo još jedne

Pokušao sam stavit grafu u donji PCI-E ali onda nemam di DVB-T karticu stavit, možda bi i išla u donji da grafa nije dual slot pa mi onaj dio koji se zašerafljuje na kučište smeta.
Već sam kombinirao dal zamjenit koji dio, grafu ne nikako, ali ne želim niš mjenjat jer sam sa svim zadovoljan pa mi trebaju savjeti za neko custom hlađenje, jer nikakv raspored od ovog kaj imam ne prolazi.

Ovako ne mogu držat jer mi je load za grafu prevelik.

Evo još jedna slika kako Hr 03 može stajat pa da vam više stvari padne na pamet.

Ako bi cooler išao ovako kak sad ide obavezno mora dolje bit neki vent da puše po VRMu jer se paklenski griju.

Evo majstori da čujem prijedloge.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote