View Single Post
Staro 01.12.2007., 15:10   #4
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Xan Pregled postova
hmm

stavi si pod DNS-ove ove od svog Internet providera, jer ti računalo ovako vuče sa routera DNS-ove, koji pak vuče DNS-ove sa DSLAMA... moze bit problema sa time, tako da ih je najbolje statički stavit...

a sto se tiče ovog BitCometa, meni se to isto dešavalo da sam otvorio port na routeru, pa je malo bilo zeleno, malo narančasto, ali nisam primijetio nikakvu razliku u brzini, pa je moguce da BitComet dobro ne detektira da li je taj port otvoren ili nije... vidi da li ti se sporije skida (odnosno da li imas drastično manje seedova i peerova) na nekom od torrenta koji ti se skidaju
A koji je DNS od iskona, odnosno znam što je domain name service, ali kako da vidim ip? Inače, ne bih se zezao s time da se performanse drastično ne pogoršaju, kada je lampica žuta. Kada je zelena, ima npr. 10 seedera, 30 peerova, brzina maximalna, a kada je žuta, taj isti torrent ima 1 seeda, 2 peera i brzina je najčešće 0 (bez obzira na seedera) i ako imam sreće, nakon 2 sata će skinuti 5 MB. Tu i tamo (jaaako rijetki torrenti) se skidaju po 50kB. Za usporedbu, jedan torrent koji se skidao imao je 1 seed i oko 5-6 peerova i došao je do 98%. Nakon toga je lampica bila žuta i sad, čak i ako nađe tog seeda, užasno sporo skida. isprobao sam utorrent, ali bitcomet je pregledniji i ima više informacija o samom torrentu i korisnicima, vremenu skidanja itd....da li ću imati više sreće s npr. Azureusom?