View Single Post
Staro 30.11.2007., 10:35   #11
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
U zadnje vrijeme su cooleri opčenito poprilično dobri.

Ekipa ala Gigabyte, Asus i slični kojima to nije primara djelatnost lijepo odu do Chang Sun d.o.o. - vele mi trebamo lijepi heat pipe cooler sa " blešči mu vi oči, makno to ebal te vrag pijani" efektima. Sretni mali kinezi sklepaju design, slože cooler i sve lagano ide u proizvodnju ...

Prošlo je vrijeme legendi ala Coolmaster MUC 66, Thermaltake SL 120 isl. coolera koji su bili - OMG OMG - od BAKRA !

Inače kad kupujem novi proc i cooler ( pa na kraju pola compa -.- ) Google za novije serije coolera, pa malko reviews isl. Zna biti velikih razlika u temperaturi, ali u zadnje vrijeme to je više iznimka nego pravilo. Danas svaki vražji cooler moraš šmirglat, pa lapat, pa gledati dali je 100% ravan .... bah.

Da je Zalman loš - nebih se složio. Više je pregažen vremenom.
Osobno koristim TT Silent tower sa 2x120 mm ventovima ( 2 jerbo sam imao jedan viška, pa stavio dosade radi ... nema potrebe ). Radi dobro, hladi, nije skup - ja zadovoljan.

Imam doma Ninju sa kopčama ala Hyper TX - na mojoj hladnjacima i MOSFET - ima punoj ploči stavljanje je bilo zabavno koliko i provjera prostate kod doktora. Nakon 6. porezotine i kad me žena obavijestila da više nemamo flastera u kući - kupio TT ...
legenda
Gabre je offline   Reply With Quote