Tema: Big Typhoon
View Single Post
Staro 30.11.2007., 00:53   #48
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor xPsycho Pregled postova
to da je cpu 5 °C to znam da nije tocno to 100% kaze krivo i koliko sam vidio mnogim ljudima s tim procom ili maticnom ne kaze dobro temp CPU .....ali za jezgre neznam bas ja bih prije rekao da su tocne (ajd mozda do kojih 5°C odstupanje) ali ipak ...i da temp u sobi mi je negdje oko 22-25 stalno ..... a sad bog pitaj kolika je tocna temperatura ....ali uglavnom kad radim prst metodu heatsink je hladan potpuno .....

edit: sad sam na netu nasao text gdje se jos mnogi zale na ovu maticnu pk5-e wifi da ne ocitava dobro temperature i tako sam nasao da treba iskljuciti u biosu opciju PECI (sta god ona znacila ) ....evo napravio sam to i sad mi kaze da je CPU : 30 , Core0 :24 , Core1 : 25 .....neznam za vas ali meni se to cine nekako realne temperature za idle rad

Evo nakon sto sam iskljucio PECI meni pala temp za 5°C tako da ima neke razlike.... ma uvijek malo lagi ta maticna ovisno di su ti smjesteni senzori itd itd... al sad mi se temp vise svida idle na vodenom hladenju sa 1.400v i 3.3ghz 32°C cist zadovoljavajuce... (da napomenem imam neku sroteks pastu malo sam ljen da ju promjenim a morat cu je uskoro... tako da ce temp biti jos nize)
jurbAs je offline   Reply With Quote