View Single Post
Staro 28.11.2007., 14:58   #6
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor semiliner Pregled postova
Neznam točno koji ti dio threada nije jasan? Ja Koristim Vistu i ne postavljam pitanje tipa ''što bi bilo u slučaju da koristim Vistu'', već je pitanje malčice drugačije. Korisnike poput tebe treba bannati s foruma, jer umjesto konstruktivne pomoći, nude nekonstruktivne kritike.
Ne citas dobro momak, najveca pomoc sto sam ti je mogao dati je da ne koristis oficijelne drivere vec da koristis Omegu, jer Omega driveri imaju integrirani stari ATI 3D Control Panel umjesto danasnjeg framework Control Centra, koji 70% ljudi stvara proble vec kod bootanja kompa jer se pokolje sa svim i svacim, a kamoli tek kasnije u radu.

Citiraj:
The Omega Drivers are compatible with all ATI Radeon cards:
(it doesn't matter if they are DDR, SDR, PCI, PCI-E, AGP, Mobile, Retail, OEM or 3rd Party)

Radeon All In Wonder
Radeon 7x00/VE/LE
Radeon 8500/LE
Radeon 9x00/SE/Pro/XT/TX
Radeon X Series /SE/Pro/XT/PE
Radeon X 1k Series
All Mobility Radeons (M6 and up)
Problem je sto ne postoje za Vistu...bar ja ne znam za to. E, sad, tebi ostaje mogucnost kao sto je kolega rekao, da instaliras solo driver i preko ATI Tray Toolsa dalje rjesavas probleme...ako i taj ATT podrzava Vistu...

Sto se tice bana na forumu ipak bih trebao skupiti 10 infractiona da bi me se moglo odstraniti i da ne solim pamet vise. Nekom se svidja moj pristup, a nekome kao tebi ne.
Dizel je offline   Reply With Quote