27.11.2007., 23:39
|
|
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor Ladybug
Panoramix, napravila sam si tunu na onaj način, ali sam bila glupa, opet, i zaboravila koliko *prezirem* maslinovo ulje bilo gdje osim u ribi. Tako da mi je hrana sad bljutava, ne fina, smrdi, ubacila sam bosiljka da zakamufliram maslinovo, bezuspješno, i ljuta sam na sebe jer mi je to zadnja tuna i zadnje pakovanje tijesta.

|
joj, zaboravio sam ti napisati kak ja to radim, ***ga, sorry, ak sljedeci put budes zelila probati s zadnjom tunom evo kak to ide ...
uzmes mali lonac stavis na plamenik, ubacis tunu (hrvatsku, s komadima a ne onaj talijanski shit u kojem dobis vise ulja nego tune), poprzis u vlastitom ulju (ja obicno je i malo umrvim, posto su ipak komadi), dodas vrhnja za kuhanje, kada se lagano pocne krckati dodas senfa po zelji jos malo mjesas i gotovo je, vrijeme pripreme ~5min 
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment.
-It`s what Jesus would do.
|
|
|