View Single Post
Staro 26.11.2007., 20:54   #21
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Damarko Pregled postova
ninja je isto odlican cooler i kosta 290 kn a cini mi se da ima nekih 23 i nesto db glasnoce. . na sonica si stavi xilenca i smanji ga na 7.5 pa NEMAJ zvuka. . ipak sam ja ljubitelj sonica. .

maj opinjn
Ninja je preheben cooler i po meni je bolji od Sonica.Bez beda moze raditi pasivno dok Sonic veoma tesko no o tome cemo nekom drugom prilikom. Uz Ninju + se dobrije veoma kvalitetan ventilator tako da i to nebi bilo na odmet.
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ostavi si box cooelr, i samo gore stavi jedan 8cm vent na 7V. AC iz linksa za 30kn. i stvar riješena.

mislim, koje gluposti preporučate, proc mu vrijedi 150kn, a vi njemu preporučujete coolere od 300-400kn... ??
Reko je da hoce na c2d a znas kako je danas IN da se c2d kluoka pa ga treba dobro i ohladit. Zar ne?

Citiraj:
Autor Router Pregled postova

Vidim da odmah iznad je spomenuta Katana 2 - pa jer bolja za tih 50kn vise od Coolermastera HyperTx ? Za katanu2 se ne mora ploca vaditi , vidim da dolazi sa 3 recimo nasatvka za odgovarajuci socket ?
Katana je bolja u 2 slucaja. Ima nagib koji moze odgovarati a i ne mora. Kod mene je heatpipe od mosfeta i lagano pirka...
Ima mogucnost montaze i na Intela i na AMD-a sto opet odgovara(njemu). Na Intelu su vec poznati push pinovi (kao kod stock coolera) a za AMD-a su zakacke. I opet sto mu je bitno, nebi trebao vaditi plocu.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
CM HyperTX (bar mislim)
Dobro mislis no on je ipak samo za Intela.
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Cini mi se da za Katanu 2 se na cooler stavi jedan od ona 3 nastavka i onda se stavlja taj na leziste - gledao sa m na par reviewa na netu , i za 775 bas ima bracket sa 4 ona plasticna pipca i taj nastavak se sa 4 vijka stavlja na na plocu .

edit: ja se ispricavam na ogromnim slikama, nadam se da je sada malo bolje

Zadnje izmijenjeno od: Optik. 26.11.2007. u 21:12.
Optik je offline   Reply With Quote