View Single Post
Staro 25.11.2007., 12:40   #182
plastisha
Extreme scratch builder
Moj komp

plastisha's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
ja kupujem ovo kuciste, nema sad da neces prodat

stvarno predobro.

hehe. ma nebi ga prodavo za nista, ovo mi je prvi mod... ako nabavim origigi mac kuciste ovo prebacujem na download mašinu

al nije sve tak bajno kak si vi mislite....

ono lim je duplo tanji nego na origigi caseu, pa mu fali taj snažni čvrsti look - to što se tiče dizajna, ima i oštečenja na limu koje nisam mogo sanirat...***iga, to je tak kad sam sa starim limovima radio.. + kaj sam pažljiv s njim jer znam da ima nutra ljepljenih djelova.... zbog tog se baš i ne osjećam prezadovoljno al opet s druge strane metat šarafe..... nebi ni to. Inače ja već 2 mjeseca postam oglase okolo da kupujem mac kuciste ili skureni mac.... zasad ništa... al kaj ja znam možda se zalomi jednom

enivej...
sjetio sam se da bi mogo probat metnut mrežicu za komarce ispod plexia, kako bi dobio dodatno zatamljenje/zamućenje - znate kak je slika distorzirana kad gledate kroz neki pattern...

evo i kak to zgleda:

Poz!

Edit: Nemojte obračat pažnju na lim bočne stranice jer on još nije finalno obrađen ni lakiran... pričekat ću mjesec dana da vidim što ću s lakom ovim napravit pa ću onda sve najednom prelakirat il već što ću...