Citiraj:
Autor Kristijan_7
Ne uspoređujte ga sa Logijima koji mu konkuriraju kvalitetom i performansama, nego ga uspoređujte sa miševima koji koštaju 100kn. To bi bilo relevantnije i poštenije prema ljudima koji razmatraju mogućnost kupnje dotičnog.
|
Pa ja sam ga i usporedjivao sa logitech jeftinjarom za 70 kn koju sam dosad imao. Mis je bio opticki i radio je ko zmaj. Za tu paru barem.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Što se tiče problema sa titranjem, kod mene se nije pojavljivao u proteklih par mjeseci koliko koristim dotični miš, pa pretpostavljam da je stvar u grešci u dotičnom primjerku, i to je normalno za velike serije proizvoda koji pokušavaju ljudima sa ograničenim budgetom pružiti doživljaj i performanse skuplje stvari.
|
Sto se toga tice, ja sam isprobao
dva primjerka i
oba su patila od istih simptoma. Mislim da se to boljim proizvodjacima ne moze dogoditi. Moja preporuka: isprobajte mis prije nego sto ga kupite (ako je moguce, naravno). Siguran sam da nekim ljudima dobro radi mis i to je odlicno za njih. I nikako se ne slazem sa tobom oko ovog zadnjeg u citatu, zasto su odredili tu cijenu misa ako nisu sposobni jamciti njegovu kvalitetu? To je po meni neozbiljna firma.