Evo i ja sam kupil ergo prije 5 dana i za sad mogu reći da je to dobar miš ...

Koristim ga na stolu (glatka i sjajna površina) i radi bez problema .. nema nikakvog bježanja kursora po ekaranu kad miš stoji.
Citiraj:
Autor 1v@n
A jeste svi krenuli pljuvat po Ergu. Ja ga imam već 6 mjeseci i nikakav problem s njim. Odnesi na reklamaciju i gotovo, nije ni prvi ni zadnji aparat koji se pokvario ili je došao s greškom u proizvodnji. Prezadovoljan sam s Ergom, miš je za te novce savršen, a čak i vrijedi više nego što ga cijene. Koristim ga bez Geniusovog software BTW. Što se podloge tiče imam jednu šarenu od CorelDrawa s balonima staru valjda 10 godinai radi savršeno. Na stolu isto iako je "šaren" stol ( svijetlo-tamno prijelazi ) i nikad nije preskočio ili zastao.
|
Jedino da pitam ... budući da miš koristiš bez onog softwera jel znaš da li postoji način da se miš podesi samo na jednu rezoluciju ... ili je to moguće samo preko onog softwera?
I da očekival sam da je to nešto veći miš ... do sad sam koristil "obične" miševe ... ali vjerojatno su i ostali miševi sličnog oblika takvi .. tj nisu znatno veći od "običnih" miševa