Citiraj:
Autor fanATIk
A onda dobije rezultat koji je "auzvinkl" ne pol, nego par mm.
|
kritika je kul i na mjestu. moja je greška jer iz paranoje nisam ništa brusio osim 3 put potego šmirglom.... al par mm - mislim da pretjeruješ... što se tiče mojih izjava, ja sam bio protiv dremela jer s njim nema šanse da bi dobio koncentrične krugove - ovdje su koncentrični krugovi super. greška se desila jer ti krugovi imaju svoju os vrtnje a nije im zajednička ko ostalim kružnicama, pa mi je vjerovatno pol mm pobjego borer dok sam bušio centar točku. anyway, evo i slike na koju sam stavio iste kružnice... po meni greška nije više od 1mm. malo sam popravio turpijom još- ovo je stara fotka.
Što se tiče laka i sranja... odlučio sam sljedeće:
pošto nije strašno i ne vidi se osim pod određenim kutem, odlučio sam ostaviti mjesec 2 da vidim usput kako će se lak ponašati, ogrebotine ove one, te da vidim oće mi pasat sjajni... Tak da sam prebacio komp unutra... i kad sam počeo odužilo se to eto do sad jer je bilo niz sitnica koje je trebalo obaviti - lemio, sve fino složio...
a nisam mogo otić spavat jer mi treba komp za danas za poso jel.... pa onda neću ništa sad postat jerbo sam mrtaf. nego sutra...
Bokich